Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2883g3748kcal605.4g0g144.2g0g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Lihaliemikuutio Maggi79g222kcal7.1g5.5g18.2g0.1g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Vesi3604g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Voimariini normaalisuolainen36g260kcal0.4g0.4g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g8967kcal1243.2g111g384.6g13.4g
Valittu annoskoko6876g4483kcal621.6g55.5g192.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna3438g2242kcal310.8g27.8g96.2g3.4g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480