Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 220g295kcal23.4g4.6g20.4g0.5g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)100g350kcal13g70g1.5g3g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g80g21kcal1g3.8g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 80g83kcal2.8g14.4g0.8g2.3g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g100g110kcal2.3g4g10g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)48g17kcal0.5g3.3g0.2g0.7g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss60g186kcal14.4g0.5g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g2122kcal114.8g201.2g93.8g13g
Valittu annoskoko688g1061kcal57.4g100.6g46.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna344g531kcal28.7g50.3g23.5g3.3g
Arvot/100g100g154kcal8.3g14.6g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220932