Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 250g69kcal3g10.1g0.5g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 25g8.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g605kcal8.2g79g24g16.8g
Valittu annoskoko688g303kcal4.1g39.5g12g8.4g
Annoskoko puolitettuna344g151kcal2.1g19.8g6g4.2g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.7g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976