Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 104g29kcal1.2g4.2g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 259g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 74g19kcal1.2g2.6g0.1g1.4g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Lanttu 14g4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Paprika punainen 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)138g35kcal1.4g7.6g0g1.9g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g3.5g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Soijakastike 2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1378g238kcal10.4g41.8g0.8g15g
Valittu annoskoko689g119kcal5.2g20.9g0.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna344g60kcal2.6g10.5g0.2g3.8g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823