A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1760g475kcal22.9g84.5g3.5g29.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g2400g5472kcal456g0g408g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g17691kcal1346g214.6g1265.4g62.2g
Valittu annoskoko6880g8846kcal673g107.3g632.7g31.1g
Annoskoko puolitettuna3440g4423kcal336.5g53.7g316.4g15.6g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306