Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5007g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1202g391kcal5.3g41.5g8.4g39.7g
Sokeri 426g1728kcal0g425.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 190g637kcal0.1g155.3g0.1g2.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g55g333kcal3.7g32.1g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g6177kcal18.2g1308.2g55.6g84.8g
Valittu annoskoko6880g3089kcal9.1g654.1g27.8g42.4g
Annoskoko puolitettuna3440g1544kcal4.6g327.1g13.9g21.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353