Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5252g7548kcal840.4g0g467.5g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Creme Bonjour Yrttitarha999g2996kcal34g60.9g289.6g0g
Tilli, tuore 599g179kcal22.1g5.4g4.8g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g21475kcal1794g136.8g1524g27.8g
Valittu annoskoko6880g10737kcal897g68.4g762g13.9g
Annoskoko puolitettuna3440g5369kcal448.5g34.2g381g7g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571