Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2240g538kcal40.3g67.2g11.2g42.6g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Tilli, tuore 320g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1600g1360kcal22.4g70.4g112g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos160g1152kcal0.8g0.8g128g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g679g163kcal12.2g20.4g3.4g12.9g
Sipuli (kuorittu)291g79kcal3.8g14g0.6g5g
Tilli, tuore 97g29kcal3.6g0.9g0.8g2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl485g412kcal6.8g21.3g33.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos49g351kcal0.2g0.2g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13762g8877kcal228.8g488.4g666.8g171g
Valittu annoskoko6881g4439kcal114.4g244.2g333.4g85.5g
Annoskoko puolitettuna3440g2219kcal57.2g122.1g166.7g42.8g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351