Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g800g112kcal15.2g9.6g1.6g0g
Kananmuna, keitetty 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g18kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4000g3030kcal74.8g616.8g8g40g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Sinappi 128g168kcal5.6g18g7.7g2.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 360g3180kcal0g0g359.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g16895kcal528g1325g1025.6g93.6g
Valittu annoskoko6888g8448kcal264g662.5g512.8g46.8g
Annoskoko puolitettuna3444g4224kcal132g331.3g256.4g23.4g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174