Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1869g3178kcal299.1g9.3g224.3g0g
Vesi2337g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 888g432kcal10.5g84.2g1.7g14.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl47g117kcal5.6g0.7g10.3g0g
Aromisuola (5g)47g26kcal0.3g4.9g0.5g1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1168g1285kcal26.9g46.7g116.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g421g1598kcal4.2g386.9g2.1g0g
Sinappi 112g147kcal4.9g15.8g6.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g13566kcal703g1097g724.8g34g
Valittu annoskoko6888g6783kcal351.5g548.5g362.4g17g
Annoskoko puolitettuna3444g3392kcal175.8g274.3g181.2g8.5g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857