A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1762g476kcal22.9g84.6g3.5g30g
Pirkka naudan jauheliha 400g2403g5478kcal456.5g0g408.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1001g2803kcal190.2g0g220.3g0g
Vesi1602g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g99kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g17712kcal1347.4g214.8g1267g62.4g
Valittu annoskoko6888g8856kcal673.7g107.4g633.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna3444g4428kcal336.9g53.7g316.8g15.6g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306