Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 6166g2352kcal16.6g434.1g5.5g211.5g
Sitruunamehu, laimentamaton105g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Voi 196g1423kcal2.3g0.8g159.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g255kcal2.5g55.8g2.5g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g210g673kcal2.1g164g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl140g897kcal19.6g4.8g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g11244kcal86.8g1322.4g511.6g423.2g
Valittu annoskoko6888g5622kcal43.4g661.2g255.8g211.6g
Annoskoko puolitettuna3444g2811kcal21.7g330.6g127.9g105.8g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598