Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4900g884kcal27.4g122.5g19.6g34.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1750g350kcal10.5g61.2g5.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Timjami 14g40kcal1.3g3.8g1g5.2g
Mustapippuri, annos 1g14g32kcal1.5g5.4g0.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g140g134kcal1.5g25.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g3902kcal85.8g438.2g164.6g79g
Valittu annoskoko6888g1951kcal42.9g219.1g82.3g39.5g
Annoskoko puolitettuna3444g976kcal21.5g109.6g41.2g19.8g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181