Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1798g2985kcal341.7g0g179.8g0g
Kaali, valkokaali3597g759kcal43.2g122.3g7.2g75.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g674g189kcal4g40.1g1.3g16.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Ohrasuurimo 180g580kcal14.8g113.6g3.6g13.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13788g12482kcal821.4g600.4g745.4g228g
Valittu annoskoko6894g6241kcal410.7g300.2g372.7g114g
Annoskoko puolitettuna3447g3121kcal205.4g150.1g186.4g57g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423