Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g801g112kcal15.2g9.6g1.6g0g
Kananmuna, keitetty 1322g1885kcal165.2g4g135.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro60g18kcal1.3g2.5g0.3g1.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4005g3034kcal74.9g617.5g8g40g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Sinappi 128g168kcal5.6g18.1g7.7g2.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 360g3184kcal0g0g360.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13792g16915kcal528.6g1326.6g1027g93.6g
Valittu annoskoko6896g8457kcal264.3g663.3g513.5g46.8g
Annoskoko puolitettuna3448g4229kcal132.2g331.7g256.8g23.4g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174