Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g38g26kcal6g0g0.1g0g
Purjosipuli 9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g90kcal12.8g1.6g3g0.6g
Valittu annoskoko69g45kcal6.4g0.8g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g23kcal3.2g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9.3g1.2g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968