Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 19g6.4kcal0.2g1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g83kcal8g2.8g4.2g1g
Valittu annoskoko69g42kcal4g1.4g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal2g0.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g61kcal5.8g2g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303