Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 25g10kcal0.8g0.7g0.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.5g0.8kcal0.1g0g0g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g285kcal6.4g4.6g26.6g3g
Valittu annoskoko69g143kcal3.2g2.3g13.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g71kcal1.6g1.2g6.7g0.8g
Arvot/100g100g207kcal4.6g3.3g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327