Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g21g17kcal0.3g1.4g1g0g
Munakoiso 17g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Broccoli 200 g8.3g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g65kcal1.8g5.2g3.6g1g
Valittu annoskoko69g33kcal0.9g2.6g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g16kcal0.5g1.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378