Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.3g2.7g0g0.5g
Porkkana 6.4g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g6.3g5kcal0.3g0.9g0.1g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g2.5g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g51kcal1.6g8.4g1g1.4g
Valittu annoskoko69g26kcal0.8g4.2g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal0.4g2.1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193