Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk21g5.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 31g56kcal5.1g2.2g2.5g2.2g
Linssi, punainen, Go Green10g34kcal2.5g5.1g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g208kcal15.6g17.6g6.8g7.8g
Valittu annoskoko69g104kcal7.8g8.8g3.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna35g52kcal3.9g4.4g1.7g2g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.8g4.9g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074