Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)33g11kcal1g1.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g17g55kcal2.7g8.2g1.3g2.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.7g0.2g1.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.8g5.8kcal0.5g0.1g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g315kcal10.6g33g14.8g8.8g
Valittu annoskoko69g158kcal5.3g16.5g7.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna35g79kcal2.7g8.3g3.7g2.2g
Arvot/100g100g228kcal7.7g23.8g10.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528