Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Punajuuri 18g7kcal0.2g1.3g0g0.5g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Ohrasuurimo 3.1g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 4.6g7.4kcal0.1g0.1g0.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g106kcal6.8g8.6g4.2g1.6g
Valittu annoskoko69g53kcal3.4g4.3g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.7g2.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363