Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g19g32kcal3g0.1g2.3g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 8.9g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g12g13kcal0.3g0.5g1.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.2g16kcal0g3.9g0g0g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g136kcal7g11g7.4g0.2g
Valittu annoskoko69g68kcal3.5g5.5g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g34kcal1.8g2.8g1.9g0.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g7.9g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857