Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g7g1kcal0.1g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g4.7g8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g32kcal2.2g1.4g1.6g1g
Valittu annoskoko69g16kcal1.1g0.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g8kcal0.6g0.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026