Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Merilohifile, norja55g91kcal9.1g0g6g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g14g21kcal0.4g0.6g1.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g237kcal19g1.2g17.4g0g
Valittu annoskoko69g119kcal9.5g0.6g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna35g59kcal4.8g0.3g4.4g0g
Arvot/100g100g171kcal13.7g0.9g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497