Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 16g23kcal2.5g0g1.4g0g
Tomaatti, tuore26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g21g4.8kcal0.3g0.7g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.5g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g106kcal6.2g3.8g7.4g0.8g
Valittu annoskoko69g53kcal3.1g1.9g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.6g1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.7g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454