Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7.5g25kcal2g0g1.8g0g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g1.9g7.2kcal0.5g0.1g0.5g0.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1.9g7.5kcal0.7g0.3g0.4g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.9g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g5.6g24kcal1.2g0.2g2.1g0.1g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g14g38kcal2.5g0.2g3g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g8.4g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5.6g11kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g310kcal19.8g11.2g20g5g
Valittu annoskoko69g155kcal9.9g5.6g10g2.5g
Annoskoko puolitettuna35g78kcal5g2.8g5g1.3g
Arvot/100g100g224kcal14.3g8.1g14.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727