Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g39g141kcal5.1g26.9g1.2g3.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.1g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Juusto, mozzarella 7.8g20kcal1.5g0g1.6g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g389kcal15g60.6g9.2g8.4g
Valittu annoskoko69g195kcal7.5g30.3g4.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna35g97kcal3.8g15.2g2.3g2.1g
Arvot/100g100g281kcal10.8g43.7g6.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977