Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%42g58kcal7.9g0g2.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g155kcal18.8g1.2g8.2g0.6g
Valittu annoskoko69g77kcal9.4g0.6g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g39kcal4.7g0.3g2.1g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.5g0.9g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684