Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3.9g13kcal0.5g0g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g13g29kcal1.4g2.1g2g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g108kcal4.4g9.2g6.4g0.6g
Valittu annoskoko69g54kcal2.2g4.6g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.1g2.3g1.6g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.6g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337