Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g28g24kcal0.3g5.1g0.1g0.5g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g9g57kcal2g0.6g5.2g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g3.1g13kcal0.6g1.6g0.4g1g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g0.8g2.3kcal0g0.1g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g1.6g0kcal0g1.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.1g5.5kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.7g14kcal0.1g1.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g283kcal10.8g22.4g17.4g3.6g
Valittu annoskoko70g141kcal5.4g11.2g8.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna35g71kcal2.7g5.6g4.4g0.9g
Arvot/100g100g204kcal7.8g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520