Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g14g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow14g2.8kcal0.4g0.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g4.7g16kcal1.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g127kcal10.8g3.4g8g1.2g
Valittu annoskoko70g63kcal5.4g1.7g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal2.7g0.9g2g0.3g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.4g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515