Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Smetana, Valio, hyla6.3g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g13g29kcal1.4g0.1g2.8g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g279kcal12g2g25.4g0.4g
Valittu annoskoko70g139kcal6g1g12.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g70kcal3g0.5g6.4g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.4g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392