Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra50g40kcal8.5g0.5g0.5g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2.5g15kcal0.5g0.2g1.3g0.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g3.8g22kcal0.7g0.3g1.9g0.4g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g263kcal21.4g2g19g1.4g
Valittu annoskoko70g131kcal10.7g1g9.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g66kcal5.4g0.5g4.8g0.4g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136