Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)7g19kcal2.1g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g13g8.5kcal1.7g0.3g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk22g22kcal5g0g0.1g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g15g29kcal1.7g4.1g0.6g2.1g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g4.4g15kcal0g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g210kcal23g9g8.8g4.2g
Valittu annoskoko70g105kcal11.5g4.5g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna35g53kcal5.8g2.3g2.2g1.1g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259