Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g12g41kcal2.1g6.9g0.5g0.7g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl16g19kcal3.6g0g0.5g0g
Pekoni (Dulano)7.3g19kcal1.3g0.2g1.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g12g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 15g4.9kcal0.4g0.7g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g206kcal15.6g16.6g8.2g1.4g
Valittu annoskoko70g103kcal7.8g8.3g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g52kcal3.9g4.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g148kcal11.2g11.9g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360