Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g24g5.9kcal0.3g1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g3.3g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g62kcal2g6.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko70g31kcal1g3.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g16kcal0.5g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.4g4.6g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175