Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 26g60kcal4.2g0.1g4.7g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 11g10kcal1.7g0.3g0.2g0g
Tonnikala vedessä 15g16kcal3.4g0g0.2g0g
Herkkusieni säilyke 11g1.9kcal0.2g0g0g0.3g
Kermajuusto (Pohjanpoika)4.9g19kcal1.2g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g229kcal21.4g1g15.2g0.6g
Valittu annoskoko70g115kcal10.7g0.5g7.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g57kcal5.4g0.3g3.8g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.7g10.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830