Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK9g16kcal1.4g0.2g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika vihreä 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g70kcal3.6g7.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko70g35kcal1.8g3.7g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g17kcal0.9g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g50kcal2.6g5.3g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564