Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 13g84kcal3.4g0.9g7.3g1.5g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi3.1g10kcal0.9g0.2g0.6g1g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g6.3g39kcal1.3g0.4g3.5g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g270kcal11.6g3.2g22.8g11g
Valittu annoskoko70g135kcal5.8g1.6g11.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna35g68kcal2.9g0.8g5.7g2.8g
Arvot/100g100g193kcal8.3g2.3g16.3g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933