Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g5.2g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki16g17kcal3.9g0.1g0.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.9g21kcal1.7g0.1g1.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g10g17kcal0.8g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g194kcal18.2g10.6g9.2g0.4g
Valittu annoskoko70g97kcal9.1g5.3g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g49kcal4.6g2.7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g139kcal13.1g7.6g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850