Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 25g6.9kcal0.3g1g0.1g0.5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g13g19kcal2.1g0.1g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g56kcal5g2.2g2.8g1g
Valittu annoskoko70g28kcal2.5g1.1g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal1.3g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704