Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.4g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g42g46kcal10.5g0g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g174kcal26.2g6.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko70g87kcal13.1g3.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g44kcal6.6g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.4g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089