Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)37g11kcal0.4g1.5g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 19g67kcal0.4g0.5g7.1g0g
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g190kcal2g5.2g17.2g0.6g
Valittu annoskoko70g95kcal1g2.6g8.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g48kcal0.5g1.3g4.3g0.2g
Arvot/100g100g137kcal1.4g3.7g12.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887