Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Polar5 (Valoi), annos 100g9g17kcal3.2g0g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g5g3kcal0g0.8g0g0.1g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.9g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g201kcal21.4g4.2g11g0.6g
Valittu annoskoko70g101kcal10.7g2.1g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g50kcal5.4g1.1g2.8g0.2g
Arvot/100g100g144kcal15.3g3g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353