Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g726kcal1.2g0.4g81.3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g125g700kcal10g46.3g52.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g250g850kcal6.3g207.6g1.3g5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g5865kcal50.4g786.8g283g13.6g
Valittu annoskoko690g2933kcal25.2g393.4g141.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna345g1466kcal12.6g196.7g70.8g3.4g
Arvot/100g100g425kcal3.7g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785