Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g11g1.8g3.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g35g42kcal0.9g2.1g3.2g0.5g
Ruokakerma Valio 4% K&P125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g19g65kcal2.1g13g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g578kcal16.8g72.6g21.4g12.8g
Valittu annoskoko690g289kcal8.4g36.3g10.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna345g144kcal4.2g18.2g5.4g3.2g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810