Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g350g1225kcal28g273g2.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 108g88kcal1.4g4.6g6.7g2.4g
Porkkana, paistettu 50g44kcal0.3g2.9g3.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g3156kcal94.4g561g57.8g7.4g
Valittu annoskoko690g1578kcal47.2g280.5g28.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna345g789kcal23.6g140.3g14.5g1.9g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605