Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl250g900kcal5g6.7g95g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 250g97kcal8.2g7g3.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15g8.2kcal0.9g0.4g0.3g15g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2851kcal65.8g46.6g267g30.8g
Valittu annoskoko690g1425kcal32.9g23.3g133.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna345g713kcal16.5g11.7g66.8g7.7g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327